Nyheder/News / 2013
    Jegums Princess Cuti Pie
              " Toffee "
 

Nyheder

 
 

D. 31 december 2013:

Så er året ved, at være omme og et nyt skal til at begynde. Vi vil gerne her fra Kennel Jegum sige tusind tak for et dejligt år. Tak for støtten rundt omkring i verden.
Vi har haft et helt forrygende år, både på udstillingerne og herhjemme. Vores flok er blevet udvidet med vores skønne Paris fra Holland, en rigtig humørbombe, der forstår at krydre hverdagen med sjov og ballade. Hun er faldet rigtig godt til i flokken og vi elsker hende over alt på jorden.
Udstillingerne er gået fantastisk og det er blevet til ikke mindre end 12 titler rundt omkring i verden, hvor af Aimee er blevet racevinder 2013 i Dansk Kennel Klub og Toffee er blevet racevinder 2013 i klubben for små selskabshunde. Kan ikke fortælle hvor stolte vi er af vores smukke piger.
Coda, vores skønne dreng er blevet far 2 gange i år, til nogle smukke hvalpe. Vi sluttede året med at Toffee blev mor til 4 skønne hvalpe, der nu er flyttet ud til deres nye familier. Velkommen i familien til dem.
Vi ser frem til et spændende år 2014, som vi starter med endnu en familieforøgelse. Aimee skal være mor..
Rigtig godt nytår til jer alle og på gensyn i det nye år.


D. 23 december 2013:

I dag er det vores nyeste skud på stammen, nemlig Paris´ tur til at fejre sin fødslesdag. Det er hendes 1 fødselsdag og vi kan ikke forstå, at det allerede er et år siden vi hentede den lille guldklump. Hun er den gladeste hund med det skønneste væren og vi kunne ikke ønske os andet. Stort tillykke med fødselsdagen Paris.D. 21 december 2013:

I dag ønsker vi, vores højtelskede Toffee, og resten af kuldet, stort tillykke med deres 6 års fødselsdag. Toffee er den første coton tæve, der er født i Kennel Jegum. Det var besluttet med det samme, hun kom til verden, at hun skulle blive boende hos os, og den beslutning har vi aldrig fortrudt. Hun er det gladeste væsen altid og har givet os så mange fantastiske oplevelser.
Stort tillykke med fødselsdagen!!!D. 7 december 2013:

Vi har ved scanning fået bekræftet at vores skønne Aimee, racevinder i DKK 2013, venter hvalpe til Januar. Vi er meget glade og er spændte på, at se hvad vores dejlige pige vil levere til os denne gang.D. 2 december 2013:

I dag fylder vores "Disney" kuld 2 år.. Fra dette kuld har vi selv beholdt vores smukke Coda. Et kæmpe tillykke til dem alle..

Jegums Cuddling Coda


D. 27 november 2013:

Nu er hvalpene snart 8 uger og der vil sige, at de snart flyver fra reden. Alle hvalpene har fundet fantastiske familier og får alle, uden tvivl, et spændende liv. Jeg glæder mig til at følge dem fremover og se deres udvikling.
Hvalpene har været på besøg hos fotograf Bettina Dam.
Her er et af billederne fra en sjov dag.
D.25 oktober 2013:
Så blev hvalpene 3 uger og sikke udviklingen går.. Der sker nye ting hver dag..  Vi er yderst tilfredse med udviklingen af dette kuld. Vores skønne dreng, Jegums Golden Star er stadig ledig og leder efter en skøn familie, hvor han kan leve et langt og lykkeligt liv. Kontakt os for mere info

 
 
 
D. 18 oktober 2013:
 

Så blev vores skønne hvalpe 2 uger gamle og de stortrives. Der skal ting i deres udvikling hver eneste dag og de vokser godt.
I denene uge har de tre tæver åbnet deres øjne og den lille ham har åbnet det ene øje i dag, så mon ikke han kigger til os snart.
Han leder stadig efter hans nye familie, hvor han skal leve et godt liv.
De små øver sig også godt på at komme op og stå på deres små ben. Der bliver brugt mange timer i hvalpekassen på at hygge og nusse.
 
 
 
 
 
 
 
 
D. 29 september 2013:
 
Vi har i weekenden været på udstilling i Herlufmagle, hvor klubben for små selskabshunde denne gang havde slået sig ned. Endnu en fantastisk udstilling med hyggeligt selskab og smukke hunde. Paris havde hendes debut som junior og sikke en debut. Aimee stod i champion klassen og strålende som hun plejer.
 
Resultaterne:
 
Jegums Terrific Aimee: NY KLUB CHAMPION
Lørdag: Excellent, ck, 2 vinder med klub cert og 3 bedste tæve.
Søndag: Excellent, ck, 1 vinder med klub cert, 4 bedste tæve.
 
Parise Cattledrivers Castle:
Søndag: Excellent, ck, 1 vinder, junior klub cert, 3 bedste tæve.
 
         
D. 7 september 2013:
I dag gik turen til Rostock i Tyskland, hvor der var international udstilling. Aimee og Paris var med. Tøserne gjorde endnu engang et fantastisk arbejde i ringen og vi er meget stolte over resultaterne.

Jegums Terrific Aimee deltog i Champion klassen:
Excellent, CK, 1 vinder, bedste tæve med CAC og CACIB og Bedst i racen. Hun vandt titlen: Sieger Rostock 2013
 
Parise Cattledrivers Castle deltog i Hvalpe klassen:
Særdeles Lovende, 1 vinder, Bedste hvalp i racen. Hun vandt titlen: Jüngstensieger Rostock 2013
 
 
D. 25 august 2013:
I dag tog vi turen til Varde, hvor der var national udstilling i DKK. Vi havde "kun" Aimee med denne gang. En super god udstilling med godt vejr og hyggelig kom-sammen med gode venner.
Aimee nød at være med alene og viste sig frem på bedste vis. Jeg er så stolt af min smukke pige.
 
Resultatet:
Jegums Terrific Aimee:
Excellent, ck, 1 vinder, bedste tæve og Bedste I Racen ( BIR )
 
Foto: Bettina Dam
 
 
D. 19 august 2013:
Så er sommeren ved at være slut. Vores ferie gik i år til Bornholm. Vi nød at være afsted og havde denne gang Aimee og Paris med på tur.. Resten af flokken blev passet hjemme på gården.
Vi fik oplevet en masse og brugte bare tiden på at slappe af.
Lørdag og søndag var der international udstilling i Rønne, hvor vi selvfølgelig også deltog.
Paris stod i hvalpeklassen og Aimee i champion klassen..
 
Resultaterne:
 
Parise Cattledrivers Castle:
Lørdag: Særdeles lovende, 1 vinder, BIR hvalp.
Søndag: Særdeles lovende, 1 vinder, BIR hvalp.
 
Jegums Terrific Aimee:
Lørdag: Excellent, ck, 1 vinder, 2 bedste tæve.
Søndag: Excellent, ck, 1 vinder, 1 bedste tæve, CACIB,  BIM.
 
  
 
D. 11 august 2013:
Vi har været på sommerskue i Vejen. Denne gang skulle Coda med, for at han ikke helt skulle glemme hvordan man skal gøre i ringen.. Han klarede sig rigtig godt og vi havde en dejlig dag.. Det var skønt at have min smukke dreng med igen.

Coda fik Excellent, blev 3 vinder i åben klasse og blev 3 bedste han.
Foto: Bettina Dam
 
D. 23 juli 2013:
 
I weekenden afholde klubben for små selskabshunde en 3 dages udstilling i Vejen hvor vi deltog alle 3 dage.. Det var en super udstilling med rigtig godt vejr, skønne mennesker og hunde.. Jeg vil gerne sige tak til alle for opbakningen og de mange gode og sjove timer. En særlig tak for hjælpen til Mascha for den flotte fremvisning af min dejlige Princess Cuti Pie.

Resultaterne:
 
Jegums Princess Cuti Pie deltog i Championklassen:
Fredag: Excellent, CK, 2 vinder.
Lørdag: Excellent, CK, 1 vinder, Bedste tæve, BIM, BIMBIS3
Søndag: Excellent, CK, 1 vinder, Bedste tæve og BIM

Jegums Terrific Aimee deltog i Championklassen:
Fredag: Excellent, CK, 1 vinder, 2 bedste tæve og klubcert
Lørdag: Excellent, CK, 2 vinder, 2 bedste tæve og klubcert
Søndag: Excellent, 5 vinder
 
Parise Cattledrivers Castle deltog i hvalpeklassen:
Fredag: Særdeles Lovende, 2 vinder
Lørdag: Særdeles Lovende, 1 vinder og BIM hvalp
Søndag: Særdeles Lovende, 3 vinder
 
 
D. 7 juli 2013:
 
Vi har lige modtaget disse 2 lækre billeder.. Det er 2 af Coda´s sønner og vi er så glade for at få lov til at følge dem og deres udvikling.. Deniz, som nu hedder Pepsi, bor hos en skøn familie i Esbjerg. Han er en virkelig dejlig knægt, som jeg har haft fornøjelsen at møde til ringtræning, så måske vi får ham at se på en udstilling eller 2..
Dejan, som nu hedder Elvis, bor hos en skøn familie i Brørup. Jeg har ikke mødt ham endnu, men kan se han har det fantastisk hos hans nye familie. 

             Elvis 3 måneder                     Pepsi 3 måneder
                                
 
 
D. 15 juni 2013:
Så er vi hjemme efter en fantastisk dag på DKK´s internationale udstilling i Vejen, med fantastiske resultater.. Paris deltog for sidste gang som baby og var oppe imod 12 andre babyer.
Aimee deltog i åben klasse og Toffee i Champion klassen. Derudover var Bella (jegums true happiness) også på udstillingen og stod som Champion for første gang.
Timmie ( jegums loving timmie ) deltog i mellemklassen også for første gang.. Med disse 4 smukke "Jegum" hunde deltog vi også i Opdrætsklassen. Her under kan i læse resultaterne for alle vores smukke hunde.. 
Resultater:
Parise Cattledrivers Castle: 
Særdeles Lovende, 1 vinder baby tæve og BIR baby.

Jegums Terrific Aimee:
Excellent, ck 1 vinder, bedste tæve med CAC og CACIB, BIR og NY DANSK CHAMPION.
 
Jegums Princess Cuti Pie:
Excellent, ck 1 vinder og 2 bedste tæve.
 
Jegums True Happiness: 
Excellent, ck 2 vinder og 3 bedste tæve
 
Jegums Loving Timmie: 
Excellent, ck 1 vinder og 4 bedste han. 
 
Opdrætsklassen:
Hæderspræmie, ærespræmie og BIS4

 
 
D. 27 maj 2013:
 
I weekenden var vi på udstilling i Gørlev ved Klubben for små selskabshunde. Udstillingen var både lørdag og søndag. Det var en fornøjelse at være afsted og vi nød det gode selskab udenom ringen. I det Aimee ikke skulle have hvalpe alligevel, valgte vi at tilmelde hende og Toffee begge dage og det gik forrygende. Aimee deltog i Åben klasse og Toffee i Champion klassen. 
 
Her er resultaterne:
 
Jegums Terrific Aimee: 
Lørdag: Excellent, CK, 1 vinder, 2 bedste tæve med certifikat.
Søndag: Excellent, CK, 3 vinder, 5 bedste tæve.
 
Jegums Princess Cuti Pie:
Lørdag: Excellent, CK, 1 vinder, bedste tæve med klub certifikat og BIR. ( Bedst i racen ) 
Søndag: Excellent, CK, 1 vinder, bedste tæve med Klub certifikat, BIM ( bedst i modsat ) og NY KLUB CHAMPION.
 
     
 
 
D. 18 maj 2013:
 
Så har vi været afsted igen. Denne gang gik turen til Svendborg på en national udstilling ved DKK. Vejrguderne var atter med os og solen skinnede. Paris deltog i baby klassen og Toffee deltog i Champion klassen. Jeg er igen så stolt af mine smukke piger.
 
Resultaterne:
Paris: Særdeles Lovende, 1 vinder, BIM baby
Toffee: Excellent, ck, 1 vinder, bedste tæve og BIM.
 
    
 
 
D. 4 og 5 maj 2013:
 
I weekenden deltog vi i DKK´s internationale udstilling i Roskilde. Paris deltog i baby klassen og Toffee i Champion klassen. Begge tøser gjorde det helt fantastisk og det var som altid, en fornøjelse at vise dem frem.
 
Resultaterne:
Lørdag:
Paris : Særdeles lovende, 1 vinder og BIM Baby
Toffee: Excellent, ck, 1 vinder, bedste tæve og BIM
 
Søndag:
Paris: Særdeles Lovende, 1 vinder og BIM Baby
Toffee: Excellent, ck, 1 vinder og 2 bedste tæve
 
 
 
 
D. 2 maj 2013:
 
I dag fylder vores smukke Cookie 7 år. Cookie er grundstammen til vores opdræt. Hun er pensioneret som avlstæve men har det stadig sjovt engang i mellem i udstillingsringen. I marts 2013 var hun med i Norge hvor hun blev bedst i race og blev dermed International champion. Vi er meget stolte af hende.
 
 
 
 
D. 28 april 2013:
 
I weekenden den 4 og 5 maj vil vi være at finde på DKK´s internationale udstilling i Roskilde. Toffee vil deltage i Champion klassen og Paris i Baby klassen. Begge dage vil vi være i ring 19. I er hjertelig velkomne til at kigge forbi og få en hyggelig hundesnak.
 
 
D. 8 april 2013:
 
I går var vi en tur i Christiansfeld, hvor vi deltog på årets skue. Vi havde Paris og Toffee med. Paris skulle for første gang deltage og vi var meget spændte. Det gik rigtig godt og Paris tog dommeren med storm. Vi er meget stolte. Her er resultaterne:
 
Parise Cattledrivers Castle:  SL og Bedste Baby
 
Jegums Princess Cuti Pie: Excellent, Bedste Champion og BIS3 Champion.
 
 
 
 
 
D. 2 april 2013:
 
I nat er vores dejlige Coda blevet far til hans første kuld som er født hos kennel Pilgaards coton ( www.pilgaards-coton.dk )
Det blev til 5 flotte hvide og sunde hvalpe. 4 hanner og 1 tæve. Vi ønsker herfra kennel Jegum, Pilgaards coton et stort tillykke med de smukke hvalpe.
Vi vil selvfølgelig følge kuldet med billeder her på siden, så husk at kigge forbi.
 
 
 
D. 24 marts 2013:
 
Aimee  er i dag blevet parret med Amigo ( www.cotonhunden.dk ) så nu er den søde ventetid startet..
 
Vi håber på hvalpe sidst i maj.
 
 
D. 18 marts 2013:
 
Sikke en fantastisk udstillings weekend for kennel Jegum.

Lørdag var vi en tur i Kristiansand i Norge, hvor vi stillede Coda, Toffee og Cookie på en international udstilling.
Coda fik excellent for første gang i mellemklassen.
Toffee vandt det norske certifikat og blev Norsk Champion og da hun i forvejen var Dansk og Svensk Champion udløste det også titlen som Nordisk Champion.
Cookie vandt Bedst I Racen og blev International Champion. Helt fantastisk!!

Søndag tog vi til Fredericia hvor klubben for små selskabshunde afholdte udstilling.
Der stillede jeg Toffee, der blev bedste tæve, BIM og vandt hendes andet klub certifikat.
Derudover stillede vi vores smukke opdrætsklasse og vandt Best In Show 2.. Vi er så stolte af alle vores smukke hunde..
 
 
D. 26 februar 2013:
 
For en uge siden, var vi en tur i Holland, hvor vi hentede en lille lækker coton tæve, hos Kennel Cattledrivers Castle.
Vi er meget stolte af at kunne præsentere:
 
Parise Cattledrivers Castle
 
 
 
 
D. 12 februar 2013:
 
Vi har i weekenden været på international udstilling i Fredericia. En super hyggelig udstilling med godt selskab og højt humør. 
Vi havde denne gang Aimee og Toffee med og derudover stillede vi en opdrætsklasse. Denne gang stod der 2 smukke opdrætsklasser så det var spændende hvem der løb af med sejren.
Her er weekendens resultater: 
 
Jegums Terrific Aimee: 
Excellent, 5 vinder i åben klasse
 
Jegums Princess Cuti Pie:
Excellent m/ CK, 1 vinder i Champion klasse, 3 bedste tæve med cacib. 
 
Kennel Jegums opdrætsklasse: 
 
Ærespræmie, Hæderspræmie, 1 vinder og BEST IN SHOW 2!!! 
 
 
D. 19 januar 2013:
 
I dag har vores skønne Aimee fødselsdag og fylder 3 år. Det samme gør resten af hendes kuld, som er Toffee´s førstfødte kuld.. Aimee´s førstfødte kuld har ligeledes fødselsdag og fylder i dag 1 år.. Vi ønsker dem alle STORT tillykke med fødselsdagen og håber der falder lige ekstra af i dag..
 
 
D. 12 januar 2013:
 
Så har vi igen været på udstilling. Denne gang gik turen til Nürnberg i tyskland, hvor Cookie og Coda deltog. Det var en dejlig tur.
 
Her er resultaterne:
 
Jegums Cuddling Coda:
Excellent og 2 vinder med reserve cac i junior klassen
 
Kaltofts Coton Cookie:
Excellent og 1 vinder med cac i champion klassen og 2 bedste tæve med reserve cacib.
 
D. 6 januar 2013:
 
Så har vi taget hul på et nyt år. Og sikke en start vi har fået..
Vi har været en tur i Sverige med Toffee på MyDog udstillingen i Göteborg. Det var en fantastisk tur og en god udstilling..
Toffee showede det bedste hun havde lært og det gav pote.
 
Toffee blev på denne udstilling svensk og international champion!!
Vi er så stolte..
 
Her er resultaterne:
 
Torsdag d. 3 Januar:
 
1 vinder i champion klassen, Bedste tæve med CAC og CACIB og Bedst i Race ( BIR ).
 
Fredag d. 4 Januar:
 
1 vinder i champion klassen, Bedste tæve med CACIB og Bedst i Modsat køn ( BIM )
 
 
 
 
 
 
 
Jegums Terrific Aimee
"Aimee"
Kennel Jegum | 6855 Outrup - Denmark | jegum.gitte@gmail.com