Sundhed: 
 
Her hos os, spiller sundhed og socialisering en stor rolle. Derfor er vores hunde tjekket hos special dyrlæger, for relevante sygdomme inden de indgår i avlen.
Cotonen er ikke en syg race, men det er vigtigt at bruge de redskaber vi har, for at undgå, at det bliver det. 

En sund og glad hund betyder alt !!! 
 
 
   
 
Jegums Princess Cuti Pie
            "Toffee"
 

Hunde/Dogs

 
Her kan du hilse på vores skønne hunde. 
På undersiderne kan du læse mere om hver enkelt hund i vores familie. 

 
 
 

Jegums Terrific Aimee, i daglig tale Aimee. Aimee er efter Toffee, som desværre ikke er her mere. Aimee er vores 3 generation. 
Aimee er i dag pensioneret fra vores avlsprogram. Hun deltager stadig på udstillinger i ind og udland og skal i 2018 starte i veteran klasserne. Det er for hunde over 8 år. Aimee elsker at hygge og putte, men er også klar på en rask tur ud over markerne. 

 
 Parise Cattledrivers Castle, i daglig tale Paris. Paris er købt hos en sød opdrætter i Holland. Da Paris har kæmpet med at blive falsk drægtig efter hver løbetid, har vi valgt at lade hende sterilisere og hun er derfor pensioneret fra vores avlsprogram. 
Paris gider ikke alt det udstillingshalløj, så hun får lov til at slippe. Hun vil i stedet hellere slappe af eller lege vildt i haven med de andre hunde. Hun er en guldklump, der kravler helt ind under huden på alle. 

 
 
Avelaine Madagaskar Miracle, i daglig tale Sally. Sally er fra en sød opdrætter i Tjekkiet og kom til os i sommeren 2017.
Sally er en rigtig festabe, og der skal helst ske noget hele tiden. 
Hun har deltaget på udstillinger i Danmark som baby og hvalp. 
I 2018 starter vi op på udstillinger med hende i både ind og udland. 
Sally vil forhåbentlig indgå i vores avlsprogram i 2019. Jegums Copyright, i daglig tale Huxi er vores hjemmelavede dreng. Huxi er så mild og kærlig. Han er altid glad og elsker en god gåtur eller en skøn aften på sofaen, hvor han kan få lov til at ligge tæt. 
Han er god til at lege med de andre hunde og han elsker at hygge med de små, når der er hvalpe i huset. 
Huxi har allerede klaret sig godt på udstillingerne i ind- og udland. 
Han står til rådighed for egnede DKK tæver.


Jegums Grace send from above, i daglig tale Grace. Grace er husets klovn, men på den gode måde. Hun er altid klar på skøre ting og står ikke tilbage for at give et os et godt grin. Hun er en lille feminin tæve, der har alt det gode fra sine forfædre med sig. Hun er helsøster til Huxi. 


 
Queen Latifah from Cotonofhappyness, i daglig tale Affie. Affie er vores lille tyske prinsesse, der netop er landet i vores familie. Hun har taget os alle med storm og har allerede sat dybe potespor i vores hjerter. 
Vi glæder og til at nyde hende og arbejde med hende i mange år og er dybt taknemmelig, til Frank Ulbricht fra Kennel Cotonof happyness, for at lade denne lille pige, blive vores. 


 
 
 
 
 
 
 
Aktiviteter:  
 
Selvom Cotonen er en lille hund, kan den bruges til rigtig mange forskellige ting. Det er en frisk hund, der elsker at være igang og have det sjovt, sammen med sin ejer/familie. En dejlig gåtur ved stranden, fri galop ud over græsplænen, agility, rally, skovture, udstillinger, ja det er en aktiv hund, der vil lave alt sammen med dig, så længe, at du er god og sød ved den. 
Hvis du så også gider at nusse den på maven, vil du klart blive en stor stjerne i den liv. 
 
 
det er hyggeligt
Toffee og Cookie i fuld fart over græsplænen
Kennel Jegum | 6855 Outrup - Denmark | jegum.gitte@gmail.com